Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NEXT7356 OLED motoros konzol Fali tv-tartó Vogels

190.385 Ft + ÁFA ( 241.789 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Vogels
Szállítási díj: 3.175 Ft
Várható szállítás: 2022. július 15.
NEXT7356 OLED motoros konzol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Garancia: 1 év gyári garancia

Műszaki adatok

Vogel’s NEXT7356 MotionMount távirányítható, mozgatható és forgatható dizájn fali tartó állvány 40-65"-os OLED televíziókhoz

A Vogel’s 40 év gyártói tapasztalatával megalkotta az egyedülálló MotionMount távirányítható dizájn fali tartó állványát.
A Vogels MotionMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és mûszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel’s különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk. A televíziónk bekapcsolásakor eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, televíziónk kikapcsolásakor, pedig visszasimul a falhoz. Csak töltsük le okostelefonunkra az ingyenes applikációt a programozáshoz és az egyéb irányíthatósághoz. Használatával megtapasztalhatjuk, hogy milyen könnyedén mozgatható és állítható be a kívánt nézõszög.

Elegáns megjelenés és praktikus használhatóság
A Vogels távirányítható MotionMount fali állványa nagyfokú rugalmasságot és széleskörû használhatóságot biztosít. A Vogels MotionMount motoros fali televízió tartó állvány a televízió bekapcsolásakor automatikusan aktiválódik, így nem számít, hogy a televíziótól éppen akár 120 fokkal balra, vagy jobbra ültünk-e le. Az elõre beprogramozott személyes beállításainknak megfelelõen a MotionMount állvány automatikusan beáll a beprogramozott helyzetbe. A televízió bekapcsolásakor az állvány kecsesen eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, a televízió kikapcsolásakor, pedig vissza mozog a falhoz a kiinduló pontra. Mindehhez, egyéb más távszabályzóra nincs szükségünk, csak a televízió be illetve kikapcsolására. Az állvány más pozícióba mozgatása és beállítása az ingyenesen letölthetõ applikáció segítségével okostelefonról vezérelhetõ, de akár manuálisan, kézzel is könnyedén más pozícióba mozgathatjuk az állványt. Az állvány felszerelése és mûködtetése rendkívül egyszerû. Csak csatlakoztatnunk kell a tartozék televízió hálózati kábelt az állványhoz, az állványt, pedig a fali hálózati csatlakozó aljzatba és már mûködik is!

Mire lehet még szükségünk egy progresszív médiacenter tartó egység kialakításához?
A Vogels által megálmodott és kivitelezett rendszer alapja a Vogels NEXT7356 MotionMount távirányítható televízió konzol, amelyre OLED TV-nket helyezhetjük. Az ebbõl kijövõ vezetékek a Vogels NEXT7840 alumínium kábelelrejtõ oszlopban futnak tovább láthatatlanul, beltéri egységünket, center sugárzónkat, Blue-ray CD lemez játszónkat stb. az oszlopra integrálható Vogels NEXT7825 AV MULT SUPPORT dizájn fekete biztonsági üvegbõl készült polc(ok)ra helyezhetjük. A TV állványra, pedig a kiváló hangélmény érdekében egy Vogels SOUND3450 Sound Bar tartóra integrálhatjuk hangfalunkat. A teljes rendszer pompás, egyedi összképet nyújt, s miközben vonzza a tekintetet, aközben el is rejti szemünk elõl a bosszantó kábelrengeteget.

Kívánjuk, hogy olyan szeretettel használja az állványt, mint ahogyan azt a Vogels tervezõi megálmodták és elkészítették Önnek.

Tulajdonságai:
A kívánt nézõszög könnyedén beállítható akár applikációval, akár manuálisan is
Akár 10 elõre programozott személyes beállítást is kapcsolhatunk az applikációval
A televízió kikapcsolásakor az állvány visszamozog a falhoz a kiinduló pontra
Könnyen felszerelhetõ és installálható
A rögzíthetõ OLED TV képátmérõ mérete: Min. 40" ? Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×100 / Max. 400×200
Távolság a faltól: Min. 72 ? Max. 720 mm
CIS (Cable Inlay System): Igen (Kábelek elvezetése a karokban)
SPS (Screen Protection System): Igen (A televízió sohasem fog a falba ütközni)
SMM (Smart Movement Mechanism): Igen (Könnyen mozgatható)
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.